21.7 C
Banja Luka

Banjalučanin sjekirom razbio prozor kuće: Uhapšen, pa pobjegao iz stanice

Banjalučka policija juče je uhapsila Đ.D. iz ovog grada osumnjičenog da je sjekirom razbio prozor na porodičnoj kući žene koja je sve prijavila policiji, a nakon hapšenja je pobjegao iz Policijske stanice.

Naime, nadležnoj policijskoj stanici, juče oko 11,30 časova, oštećena je prijavila da je u Banjaluci, u dvorište njene porodične kuće, došlo lice D.Đ. noseći sjekiru u ruci. On je, kako se navodi, galamio i nerazgovjetno pričao, a potom sjekirom razbio prozor na porodičnoj kući oštećene. Nakon toga je pobjegao.

Policijski službenici su na licu mjesta izvršili uviđaj, a lice Đ.D. je pronađeno i lišeno slobode, rekli su u Policijskoj upravi Banjaluka. Međutim, kako kažu, tokom boravka u službenim prostorijama Policijske stanice, Đ.D. je iskoristio nepažnju policijskih službenika i udaljio se iz službenih prostorija, ali je brzom reakcijom policijskih službenika pronađen.

Đ.D. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela nasilničko ponašanje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here