25.7 C
Banja Luka

Banjaluka: Uhapšeno 11 navijača iz Teslića

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka zajedno sa Јedinicom žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, lišili su slobode 11 lica – navijača iz Teslića zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela nasilničko ponašanje, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i tjelesna povreda, navedeno je u saopštenju MUP-a Srpske.

Podsjećamo, navijači iz Teslića su danas oko 13.45 časova, nenajavljeno došli na stadion u ulici Omladinska u Banjaluci, i tom prilikom fizički napali dva građanina.

Potom su po odlasku sa stadiona fizički napali dva policijska službenika PU Banjaluka i jednog policijskog službenika Јedinice žandarmerije koji su zadobili tjelesne povrede.

Dva građanina i policijski službenici su zbog zadobijenih povreda zatražili ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

Kod navedenih lica pronađeno je i oduzeto dva metalna boksera, dvije palice i baklja.

Lica lišena slobode su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo opojne droge u organizmu kojom prilikom je kod šest lica utvrđeno prisustvo opojne droge anfetamin, dok su tri lica odbila da se podvrgnu ispitivanju.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim djelima.

RTRS

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here