24.7 C
Banja Luka

DETALJI PUCNJAVE U BEOGRADSKOM NASELJU MIRIJEVO: Mladić izrešetan ispred kuće za OPOMENU!

Beograđanin (21) sa povredama obje noge prebačen u bolnicu, sumnja se da je upucan zbog opomene

Mladić L. O. (21) izrešetan je u subotu ujutru u beogradskom naselju Mirijevo, a sumnja se da je vatreni obračun izbio zbog neraščišćenih računa u vezi sa poslovima vezanim za narkotike!

Pucnjava se dogodila u Ulici Matice srpske oko 3.15 časova, u neposrednoj blizini zgrade u kojoj mladić stanuje.

krvavi tragovi ispred zgrade
krvavi tragovi ispred zgradefoto: Kurir/B.Travica

– Mladić je navodno, u vrijeme pucnjave, bio sa djevojkom, na oko kilometar od zgrade u kojoj živi sa ocem. Prema nekim informacijama, napadač ili više njih su ranjenog momka pratili, pa onda otvorili vatru na njega – priča izvor iz istrage:

– On je pogođen sa dva hica i ima povrede obe natkoljenice. Najverovatnije, riječ je o opomeni, a sumnja se da je sa napadačima imao neraščišćene račune u vezi sa narko biznisom – navodi naš sagovornik upućen u istragu.

Tragovi krvi

Ranjeni je, kako se vjeruje, od mjesta na kome je upucan došao do stana u kome živi.

Mirijevo, pucnjava
foto: Kurir/B.Travica

– Mladić je najvjerovatnije, sa povredama na desnoj nozi, dotrčao do stana, a o tome svedoče i tragovi krvi u samoj zgradi koji idu do ulaznih vrata njegovog stana. Krvavi otisci vode kroz cijelu ulicu, ima kapljica krvi, ali i otisaka patike, a ispred vrata se nalazi i veća lokva krvi, dok su brave na ulaznim vratima takođe krvave. Ispituje se da li je on povređen i na ulazu u zgradu, pošto se tu pojavljuje i trag lijeve krvave noge – kaže izvor.

Kako saznajemo, Hitna pomoć ga je odatle preuzela i odvezla na odeljenje ortopedije u bolnici na Banjici.

tragovi krve po ulici
tragovi krve po ulicifoto: Kurir/B.Travica

Odvezen auto

– Djevojka koja je bila sa njim otišla je policijskim autom. Vozilo šlep-službe odvezlo je i „audi a4“ za koji se sumnja da je u vlasništvu povređenog. Inspektori su juče ujutru obišli cijelio kraj, obavili uviđaj i preuzeli snimke sa nadzornih kamera.

Komšije ranjenog mladića za Kurir kažu da se u gluvo doba noći čula četiri hica.

zgade ispred koje se dogodila pucnjava
zgade ispred koje se dogodila pucnjavafoto: Kurir/B.Travica

– Spavali smo i odjednom se čuo rafal, prvo smo pomislili da je vatromet ili petarda, ali smo ubrzo shvatili da je u pitanju pucnjava – kaže stanar zgrade i dodaje da mladić nikad nije pravio probleme:

– On ovde živi već 15 godina. Roditelji su mu se razveli, pa je on ostao ovde sa ocem koji je taksista, a stariji brat je otišao sa majkom. Veoma je kulturan, ali smo u poslednje vrijeme vidili da ga često kupe „bjesnim“ automobilima.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here