Naslovna Region Kosovski mediji: Bečić čestitao imenovanje predsjedniku Skupštine lažne države Kosovo i poručio...

Kosovski mediji: Bečić čestitao imenovanje predsjedniku Skupštine lažne države Kosovo i poručio da Priština ima podršku Crne Gore!

0

Cijeneći značaj parlamentarnih odnosa i kontakata u ukupnim bilateralnim vezama naših država, nadam se da će naš međusobni angažman biti u pravcu nastavka kvalitetne razmjene iskustava i drugih praksi, te razvoja regionalne saradnje

“U ime Skupštine Crne Gore želim da vam srdačno čestitam na izboru za predsjednika Skupštine Republike Kosovo“, piše u čestitci predjsednika Skupštine Crne Gore, Alekse Bečića, koju su objavili kosovski* mediji.

Kosovo prolazi intenzivnu tranziciju i reforme u cilju izgradnje uspješnog i prosperitetnog društva zasnovanog na evropskim vrijednostima u čemu ima podršku Crne Gore, ističe Bečić.

Cijeneći značaj parlamentarnih odnosa i kontakata u ukupnim bilateralnim vezama naših država, nadam se da će naš međusobni angažman biti u pravcu nastavka kvalitetne razmjene iskustava i drugih praksi, te razvoja regionalne saradnje. Na kraju, koristim priliku da uputim, poštovani gospodine Konjufca, izraze mog dubokog poštovanja uz najbolje želje za Vaše dobro zdravlje i uspjeh na visokoj funkciji”, navodi Bečić u čestitci koju nije moguće pronaći na sajtu crnogorske Skupštine.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube