Naslovna Crna Hronika Belivuk i Miljković zadavili Radulovića produžnim kablom, a od žene mu iznudili...

Belivuk i Miljković zadavili Radulovića produžnim kablom, a od žene mu iznudili stotine hiljada eura

0

Radulović je, prema navodima Tužilaštva, otet 14. oktobra 2020. godine u mjestu Stanjićeva Rupa, u blizini Spuža u Crnoj Gori

Supruga visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana Mileta Radulovića Kapetana u svom iskazu Tužilaštvu u Crnoj Gori ispričala je da je poslije nestanka muža s njegovog mobilnog telefona dobijala zahtjeve da donosi novac i da je na traženo mjesto odnijela nekoliko stotina hiljada eura i dva skupocjena sata, prenosi Blic.

Radulović je, prema navodima Tužilaštva, otet 14. oktobra 2020. godine u mjestu Stanjićeva Rupa, u blizini Spuža u Crnoj Gori. Sumnja se da su u njegovoj otmici učestvovali Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković i Ratko Živković.

Navodno su od Radulovića zahtjevali da im oda informacije o pripadnicima škaljarskog klana, oružju, drogi i novcu koji skrivaju. Također, navodi se da su preko njegovog telefona sa Skaj aplikacijom namamili Lazara Vukićevića u kuću u Beogradu.

– Tokom istrage je otkriveno da su Kapetanov telefon iskoristili i da njegovu suprugu natjeraju da im preda novac. S. R. je u svom iskazu potvrdila da je zahtjeve dobijala na mobilni telefon i da je u više navrata nosila novac, ali i satove – navode crnogorski mediji.

Također, otkriveno je da su Radulovića u zatočeništvu držali dva mjeseca i da su ga ubili 21. decembra 2020, i to tako što su napravili omču od produžnog kabla i zadavili ga. Za zločin je osumnjičen Petar Đurović, koji je u pritvoru u Crnoj Gori, prenosi Blic.