Naslovna Izdvajamo Berjan: Jedan Milo je pao, pašće i Milorad

Berjan: Jedan Milo je pao, pašće i Milorad

0

Jedan Milo je pao, pašće i Milorad, a u Istočnoj Ilidži, Srpska demokratska stranka će pobijediti na sva četiri nivoa i, zajedno sa našom braćom iz Istočnog Novog Sarajeva, udvostručićemo rezultat od prošlih izbora – poručio je kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Darko Berjan.

On dodaje da, kao i pred svake izbore, režimski mediji Srpskoj demokratskoj stranci kače razne Soroševce, Amerikakance, Britance i ko zna kakav bjelosvjetski šljam koji, kako ti isti mediji ponavljaju od izbora do izbora, gura milione da se obori režim, a da zajedno sa tim istim strancima SDS ruši i ukida Republiku Srpsku.

-A ko da je ukine? Je li mi? Je li ja da je ukinem? Je li ja, čiji su otac i stričevi dali živote i ugradili ih u temelje ove Republike Srpske? Je li ja, u čijoj brojnoj bližoj i daljoj familiji u sarajevskom polju nema niko da nije borac prve kategorije. Je li mi da je ukinemo? Je li mi da je rušimo?

Peđa, Slavice, Danice, Nemanja, Marko i Miloše,Nemanja, Vujadine, Miroslave, mogu još dugo ovo da nabrajam. Ovo su sve moji prijatelji, drugovi, članovi Srpske demokratske stranke čiji su očevi dali život za slobodu Republike Srpske. Hoćemo li mi da ukidamo Republiku Srpsku?

Nažalost, režim je danas srpski narod u Republici Srpskoj razjedinio i podijelio više nego ikad. Podijelio nas je na one koje imaju crvenu partijsku knjižicu i na one koji je nemamo, podijelio nas je na one koji su podobni i na one koji nisu. Dosta je više! U istoriji srpskog naroda, ko je dijelio srpski narod nije dobro prošao, pa nećete ni vi – zaključio je Berjan.

Obraćanje Darka Berjana pogledajte u videu ispod

VIJESTI SRPSKE

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube