18.7 C
Banja Luka

BERJAN: Vide li premijer i ministri kakva je kataklizma pogodila Istočno Sarajevo?

Da li iko iz Vlade Republike Srpske vidi šta se dešava u opštinama Istočnog Sarajeva? Vide li iz svojih toplih kabineta razmjere kataklizme koja je zahvatila Istočno Sarajevo? – upitao je Darko Berjan, predsjednik Mladih SDS Istočna Ilidža i član Kriznog štaba obraćajući se javnosti sa terena gdje zajedno sa građanima čini sve da spriječi dalje izlijevanje rijeke.

Berjan je ovo istakao kao stav Opštinskog odbora SDS Istočna Ilidža.

“Dajemo sve od sebe da pomognemo našim građanima ali republičke vlasti su potpuno zakazale. Tražimo da premijer hitno dođe u Istočno Sarajevo i alarmira sve institucije u ovoj borbi sa poplavama” – poručio je Berjan.

On je pozvao direktora Civilne zaštite RS Milana Novitovića da umjesto što se danas slika na Drini bolje bi bilo da pomogne građanima Istočnog Sarajeva koji su u očaju zbog poplava.

„Da li vide da su ulice u Kasindolu, Mladičkom polju, Kotarcu, Vojkovićima, Krupcu i u opštini Istočna Ilidža pod vodom? Kada će neko iz Vlade RS doći da nam pomogne ili možda Istočno Sarajevo ne smatraju Republikom Srpskom?“ – upitao je Berjan.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here