Naslovna Republika Srpska Banjaluka Besplatan parking za Stanivukovićevog frizera, saradnice, bivšu i sadašnju djevojku

Besplatan parking za Stanivukovićevog frizera, saradnice, bivšu i sadašnju djevojku

0

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, podijelio je više od 50 besplatnih godišnjih parking karata svojim najbližim saradnicima.

Predsjednik GrO SNSD-a Banjaluka se pita, ko su ti, kako navodi, zaslužni građani, kojima je Stanivuković podijelio karte.

„Da li su besplatne godišnje karte za parkiranje u Banjaluci date Draškovoj navodnoj djevojci Andreji, ocu njegove bivše djevojke Ivane Maslarić, Draškovom frizeru Marinku, ocu Nikolije Mušić iz Draškovog kabineta, supruzi Igora Crnatka i njegovim saradnicima Olgi, Jovani, Milici, Tanji od kojih ga je jedna jahala vidjeli ste taj film“, kaže Vlado Đajić, predsjednik GrO SNSD Banjaluka.

Dijelio sam, odgovara Stanivuković jer na to, tvrdi, ima pravo.

„Ja recimo, od 200 parking karata sam podijelio 55. Je li to nečiji problem? To je pravo koje ja imam i iskoristio sam 20 odsto kapaciteta koje imam“, kaže Stanivuković.

Kome, konkretno ne želi da odgovori jer kaže da su to povjerljive informacije.

Za vrijeme svog mandata više puta je mijenjao pravilnik.

„To je izazvalo sumnju da imamo ozbiljne probleme tu i da je taj slučaj iskorišten obzirom da je Igor Radojičić u svom prethodnom mandatu, kroz pravilnik koji je bio na snazi, imao mogućnost do 20 besplatnih karata da uruči odnosno podijeli. Koliko je nama poznato Stanivuković je promijenio čak dva puta taj pravilnik i sad smo na 200“, naglašava Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banjaluka.

Stanivuković izgleda voli taj broj, jer je za 200 odsto nedavno povećao i cijene parkinga.

Iz SNSD-a kažu da je krajnje vrijeme da se stane u kraj gradonačelnikovoj samovolji.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube