Naslovna Najnovije Bijeljina: Za sve đačke karte subvencija 40 KM

Bijeljina: Za sve đačke karte subvencija 40 KM

0

Do sada je ukupno 764 zahtjeva predato za subvencije za đačke karte. Prošle nedjelje produžen je rok za prijavu po peti put i poslati su spiskovi svim osnovnim školama sa imenima djece/roditelja koji se nisu prijavili. Svima koji su prijavljeni subvencija od 40КM biće isplaćena do petka 30.12.2022.godine.

Ovo je  na fejsbuk profilu objavio gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

On je dalje naveo da će od sljedeće kalendarske godine kompletan iznos subvencija (35-40 КM svakog mjeseca) biti uplaćivan na račune roditelja a po prvi put grad će 100% finansirati đačke karte za djecu sa poteškoćama u razvoju i za djecu samohranih roditelja.

„Još jednom i definitivno posljednji put produžavamo rok za prijavu zaključno sa 29.12.2022.godine, dokumentaciju možete predati u Gradskoj upravi od 11-14 časova!

Napomena – za sve koji se prijave ove nedjelje isplata će biti realizovana u januaru!

Molim rukovodstva škola da obavjeste djecu/roditelje, da zajedno učinimo sve da niko ne bude oštećen i da što veći broj djece/roditelja ostvari svoje pravo!

Gradska uprava će i u narednom periodu nastaviti da podržava i sprovodi sve mjere koje imaju za cilj da pomognu našoj djeci i njihovim roditeljima, posebno u oblasti školstva i obrazovanja“, stoji u objavi gradonačelnika Banjaluke.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube