Naslovna Republika Srpska Bijeljina Bijeljina: Zaustavili „golf“ sa pet osoba, sve ih uhapsili

Bijeljina: Zaustavili „golf“ sa pet osoba, sve ih uhapsili

0

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela i četiri saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, Odjeljenje za organizovani kriminalitet i droge u saradnji sa pripadnicima PS Bijeljina 1, izvršili su kontrolu putničkog automobila ,,Golf“ kojim je upravljao E.V. iz Živinica.
Prilikom kontrole, u vozilu je zatečeno pet lica, od čega je utvrđeno da za licem D.P. iz Živinica postoje raspisane dvije potrage Osnovnog suda u Gračanici.
Naredbom Osnovnog suda u Bijeljini, izvršeno je pretresanje navedenog putničkog motornog vozila i tom prilikom je  pronađeno i privremeno oduzeta zelena biljna matrija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu hašiš mase 22,3 grama, određena količina bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid mase 28,5 grama, te manja količina biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama  asocira na opojnu drogu marihunu.
Sva zatečena lica u putničkom motornom vozilu su lišena slbode, a protiv istih slijedi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu postupajućem tužilaštvu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube