Naslovna Najnovije BIKOVIĆ poslao video-poruku BILJANI ČEKIĆ koja je glumila DARU IZ JESENOVCA

BIKOVIĆ poslao video-poruku BILJANI ČEKIĆ koja je glumila DARU IZ JESENOVCA

0
Biljana Čekić, djevojčica koja je igrala lik Dare u filmu “Dara iz Jasenovca”, došla je u Beograd, gdje se u vili “Mir” srela sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Tokom boravka u glavnom gradu Srbije, Biljana je izrazila želju da upozna Miloša Bikovića.

U međuvremenu, Miloš je Čekićevoj poslao video poruku, kojom je Biljana bila oduševljena.

“Hvala ti što si mi uljepšao dan, godinu, život. Miloše, volim te,hvala na svemu (i dalje ne verujem)… “, napisala je djevojčica koja je glumila Daru iz Jasenovca na svom Instagram profilu.

“Draga koleginice Biljana. Želeo bih ovog puta da te pozdravim, da ti kažem da mi je žao što danas nisam uspeo da svratim da se vidimo, jer nisam u Beogradu. I nadam se da ćemo se uskoro upoznati, videti i sresti. Druga stvar, želeo bih da ti čestitam na filmu. I treća stvar i nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru, jer verujem da ćeš imati uspešnu glumačku karijeru i da ćemo uskoro negde zaigrati zajedno. Veliki pozdrav za tebe”, rekao je Biković u video poruci.

Inače, Biljana je ranije izjavila da planira da se bavi glumom.

“Planiram da nastavim da se bavim glumom. Ovo je zaista bilo predivno iskustvo i volela bih da imam priliku da zaigram u još nekom filmu. San mi je da imam filmsku karijeru”, rekla je Biljana.

Šta je Miloš Biković poručio Biljani Čekić, pogledajte na snimku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: