Naslovna Društvo Bileća: Više od 200 mališana na „Konferenciji beba“

Bileća: Više od 200 mališana na „Konferenciji beba“

0

Na Sportskom terenu „Tijana Bošković“ u Bileći, sinoć je održana „Konferencija beba“ u kojoj je učestvovalo više od 200 mališana.

„Ovo je jedna od najljepših manifestacija u našem gradu, jer su djeca naša budućnost. Učešće je uzelo više od 200 mališana, a mnogi od njih su dobili nagrade u tombolskom dijelu programa, kao i najuspješniji u puzijadi, ispijanju sokića i poligonu spretnosti.

Veliku zahvalnost dugujemo sponzorima i svima koji su dali svoj doprinos da večeras vidimo najljepše lice Bileće“, izjavila je Kristina Bajčetić, v.d. direktora Turisticke organizacije opštine Bileća.

U najzanimljivijoj takmičarskoj disciplini puzijadi, prvi do cilja su stigli Vuk Svorcan, Marko Skočajić, Lazar Radović i Anastasija Kulidžan.

Najbolji u brzom ispijanju sokića bili su Jovan Albijanić, Matej Kokotović i Mia Vujović, a na poligonu spretnosti Valentina Biberdžić, Lazar Jokanović i Pavle Čomić.

Organizatori konferencije su Turistička organizacija opštine Bileća i Kulturno-sportski centar uz podršku Opštine Bileća, a pod pokroviteljstvom Ministarstva porodice, omladine i sporta.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube