Naslovna Društvo BILI SU VERENI, HTELI DECU, A SAD ULAZE DA JOJ NAPRAVE PAKAO!...

BILI SU VERENI, HTELI DECU, A SAD ULAZE DA JOJ NAPRAVE PAKAO! Dalilini BIVŠI verenici ulaze u Zadrugu, jedan ju je čak i TUKAO!

Bivši verenici Dalile Mujić, Mladen Vuletić i Dado Solomun, poznatiji kao MC Dado, ulaze u „Zadrugu 5“, gde će pomrsiti konce bosanskoj starleti.

– Mladen je već potpisao ugovor s Pinkom, samo je pitanje dana kada će ući u „Zadrugu“. On je Dalilina velika ljubav! Bili su vereni, planirali su brak i decu. Upoznali su se u „Parovima“, a nastavili su vezu i „napolju“. S njim je imala burne svađe i skandale, pa ju je otac pritiskao da ga ostavi, što je na kraju i učinila. Ipak, nastavila je da pati za njim… Ubeđen sam da se sa Carem smuvala jer je podseća na njega! – priča dobro obavešten izvor za Hit.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Producenti Pinka pregovaraju i sa MC Dadom da uđe u „Zadrugu“. Postoji mogućnost da Dalilini bivši iste večeri uđu u rijaliti.

MC Dado
foto: Printscreen

– Dalila i Dado nisu bili u dugoj vezi, ali je i za njega htela da se uda i maštala o deci. Kad je napustio „Parove“, a ona ostala, slala mu je pisma u kojima mu se zaklinjala na ljubav. U javnost je dospeo deo pisma: „Ljubavi, mnogo mi nedostaješ, nisi ni svestan koliko. Svaku noć zaspim razmišljajući o tebi. Volim te, shvati to! Želim da budem tvoja supruga i majka tvoje dece! Želim da nosim tvoj prsten zauvek“. Biće zanimljivo kad se opet suoče, pošto je ovaj Bosanac, koji živi u Nemačkoj, spreman da iznese sav prljav veš iz njihove veze – kaže sagovornik.

Mladen Vuletić prokomentarisao je nasilje nad Dalilom.

– Udario sam joj tri šamara i izvinio se. Pokajao sam se. Momci koje je imala pre mene ubijali su boga u njoj. To nisu bili šamari, nego šake i šutiranja!

Dalila Dragojević, Huso Mujić, Mladen Vuletić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Kurir.rs