Naslovna BIH „Bio si previše slab za ovaj surovi svijet, anđele naš“ Sahranjen Mladen...

„Bio si previše slab za ovaj surovi svijet, anđele naš“ Sahranjen Mladen Dulić (22), jecaji majke i sestre parali zaglušujuću tišinu

0

Jecaji majke Biljane i sestre Dragane koje su u trenutku ostale bez sina i brata parale su zaglušujuću tišinu danas na Gradskom groblju u Laktašima na kojem je sahranjen Mladen Dulić (22).
„Bio si previše slab za ovaj surovi svijet, anđele naš“ Sahranjen Mladen Dulić (22), jecaji majke i sestre parali zaglušujuću tišinu .

Paljenjem svijeća i opelom na groblju su posljednji pozdrav mladiću dali porodica, prijatelji i mnogobrojni građani, javlja novinar Srpskainfo.

– Doći će mama kod tebe sine, ima mjesta – ponavljala je ožalošćena majka koja je ostala bez svog sina koji nije mogao izdržati neljudska ismijavanja na račun snimka koji je objavljen na društvenim mrežama.

– Bio si previše slab za ovaj surovi svijet, počivaj u miru anđele naš- stihovi su kojima su se od Mladena oprostili njegovi drugari i prijatelji.
Pročitajte još

Porodica pokojnog mladića iz Laktaša najavila tužbe: Prijatelji Mladena Dulića (22) neće dozvoliti da sve padne u zaborav (FOTO)

Uhapšen i Dražen Kudra: Dvojica muškaraca na saslušanju zbog snimka na kojem se nalazi Mladen

Na sahrani je sestra Dragana pročitala pjesmu, na čije riječi niko nije mogao ostati ravnodušan.

– Putuj Mladene jer sa neba si i došao. Mirno spavaj brate moj – riječi su sestre koja se posljednji put oprostila od svoga brata.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube