Naslovna Društvo Bolna ispovijest Milića Vukašinovića o preminuloj kćerki: Nisam želio djecu

Bolna ispovijest Milića Vukašinovića o preminuloj kćerki: Nisam želio djecu

0

Muzičar Milić Vukašinović progovorio je o najtežem periodu života kada je izgubio kćerku jedinicu Maju, koja je godinama bila zavisna od droge.

„Kad izgubiš rođeno dijete, jedno jedino, kompletna radost svega što si doživio u životu se ugasi. To je žensko dijete, zaljubila se, imala dečka. Družila se s njim, išla tamo, svirali su. Vidim nekad da je pila, osjetim. Malo popije. Najveći problem što je taj dečko već bio na igli“, počeo je priču Milić, prenosi „Telegraf.rs„.

„Oni namjerno još nekog uvale da bude na igli. Sjećam se da me je molila da joj iznajmim stan, da neće da se drogira više. Ja joj iznajmim stan, to je bilo narkomansko leglo. Nisu ni dva dana sastavili to. Vera je tri dana sređivala taj stan“, rekao je Vukašinović.

„To je moja najveća greška. Imao sam nadu da će biti kako je rekla. U nekom stanju deprimiranosti je rekla: ‘Ja ne mogu imati normalnog dečka, samo narkomana’. Sama se skidala sa heriona. Nije htjela više da se bode. Počela je da halucinira“, ispričao je, a na pitanje da li je pokušavao da joj pomogne i odvede je na liječenje, on je odgovorio:

„Par puta je bila u bolnici. I sa tim prvim dečkom, i sa mužem ti. Oni odustanu poslije sedam dana, i onda i ona sa njima. Rekao sam Veri da ne pravimo djecu, jer će biti na mene. Sigurno će imati moju genetiku“.

Milić se prisjetio i trenutka kada je saznao za kćerkinu smrti.

„Bili smo kod kuće, telefon je zazvonio i novinarka me je pitala da li je istina, nisam znao. Kažu čitam u novinama da su našli Maju mrtvu. Ko god ima narkomana, on čeka da čuje ono najgore o dragoj osobi. Maja je bila jako inteligentna, znala je šta i kako da priča sa mnom. Nikad ne bi rekao da je to narkoman“, rekao je on.

„Iz tog izliva inteligencije, ubode se i bude debil. Možeš da vežeš nekog, skine se fizički, prođe…Dan prije nego što se to desilo bili smo u Sarajevu, dogovarali da idemo na more“, ispričao je roker i šta je danas sa njegovim unucima koji su ostali bez majke.

„Ti moji unuci imaju oca, hoće da ih vrati sebi, ali ne može skroz da se skine. Ima to naselje za djecu gdje su oni sada. Socijalna služba je Maji oduzela djecu davno, kad su imali četiri, pet godinama. Kad dođem u Sarejvo prije i vidim tamo, ono je katastrofa“, rekao je Milić u „Premijera – Vikend specijal“ i dodao:

„Slao sam Maji prije novac za njih, a onda vidim oni grizu neki keks stari tamo, od 10 dana. Ne mogu da ih uzmem, nisam ih vidio otkako je pandemija. Čujem se sa njima, oni imaju telefone. Čujem se sa njihovom vaspitačicom. Znaju šta im se desilo sa majkom. Tamo imaju lijepe uslove za odrastanje, nadam se da neće krenuti putem narkomanije“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: