18.7 C
Banja Luka

“Bravo kraljice, buduća predsjednice” Jelena Trivić zasvirala gitaru, zapjevušila i pokupila na hiljade lajkova (VIDEO)

Nakon fudbala i košarke, Jelena Trivić jedan od liderki opozicije u Republici Srpskoj, otkrila je da ima talenta i za muziku.

Subota uveče, malo opuštanja kod kuće, napisala je popularna političarka uz video snimak, koji je objavila na društvenim mrežama, a na kojem svira gitaru i pjeva.

Na repertoaru je bio stari hit “Ju grupe”, pjesma “Dunavom još šibaju vjetrovi”, a Jelena Trivić je pokazala da se prilično dobro snalazi i na ovom polju.

Bio je to duet gitara, pa su mnogi pomislili da Jelena muzicira u paru sa svojim suprugom, ali kako saznaje Srpskainfo, ipak je u pitanju rođak, koji je kod Trivićevih došao u goste, pa se malo zapjevalo i zasviralo.

Za nekoliko sati Jelena Trivić je ovom objavom pokupila na hiljade lajkova, a komentari ukazuju da mlada univerzitetska profesorica, narodna poslanica i potpredsjendica PDP, ima priličan broj pristalica.

– Bravo, carice, buduća predsjednice Republike Srpske – bio je najčešći komentar na ovaj amaterski muzički spot.

Bilo je i onih šaljiviha, poput; “samo ti sviraj, neće ti ovo na zborovima proći”.

– Lijepo bi bilo kada bi ovaj video pogledao Dačić, vjerujem da bi konačno naučio da ne treba da se hvata mikrofona – napisao je jedan komentator na Fejsbuku, uz poruke podrške Jeleni Trivić.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here