Naslovna Najnovije BROJNA IZNENAĐENJA: Poznati kandidati SNSD za Parlament BiH

BROJNA IZNENAĐENJA: Poznati kandidati SNSD za Parlament BiH

0

Aktuelni premijer Republike Srpske Radovan Višković biće nosilac liste SNSD za Izbornu jedinicu 3 za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, odlučeno je danas na sjednici Predsjedništva ove stranke u Banjaluci.

Kandidatske liste trebalo bi da budu verifikovane danas popodne na Glavnom odboru stranke u Gradišci, a pored aktuelnog predsjednika Vlade Republike Srpske, na kandidatskim listama našlo se još nekoliko interesantnih imena.

Na istoj listi naći će se i narodni poslanik i v.d. direktora JU Zavod za zapošljavanje Republike Srpske Miroslav Vujičić iz Istočne Ilidže, te pomoćnik direktora u Rudniku i termoelektrani Gacko Srđan Milović.

Kada govorimo o Izbornoj jedinici 2, nosilac liste je Obren Petrović, aktuelni poslanik SNSD u Parlamentarnoj skupštini BiH i bivši gradonačelnik Doboja.

Na listi ga slijedi sugrađanka i koleginica iz poslaničkih klupa Sanja Vulić, dok je na trećem mjestu ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske Nedeljko Ćorić.

Na listi se našao i Dragan Bogdanić bivši ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske i aktuelni poslanik SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Posljednja četiri mjesta na listi rezervisana su za Đurđu Dodig-Pijetlović iz Dervente, Jovana Mišić iz Modriče, Danijelu Đukin iz Bijeljine, te Srđana Blažića iz Brčkog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: