Naslovna Sport Crvena Zvezda objavila cijene karata za Ligu Evrope! NAVIJAČI ĆE NAPRAVITI INVAZIJU...

Crvena Zvezda objavila cijene karata za Ligu Evrope! NAVIJAČI ĆE NAPRAVITI INVAZIJU NA „SEVER“

Crvena Zvezda milan Publika

Crvena zvezda je na svom zvaničnom sajtu objavila cijene karata za grupnu fazu Lige Evrope u kojoj crveno-bijeli igraju protiv Brage, Ludogoreca i Mitjilanda.

Onlajn prodaja za vlasnike sezonskih karata kreće u petak, 3. septembra i traje do utorka 7. septembra, gdje oni imaju prava da otkupe svoje mesto sa 30 odsto nižom cijenom paketa.

Prodaja na blagajnama za vlasnike sezonskih karata je 6. i 7. septembra i oni takođe mogu da otkupe svoje mesto sa 30 odsto nižom cijenom paketa.

U slučaju dolaska na blagajnu, sezonci moraju imati sezonsku kartu kao dokaz.

„Danas je posljednji dan za kupovinu sezonskih karata koje imaju zagarantovano mjesto i otkup paketa za grupnu fazu po 30 odsto nižoj cijeni“, saopšteno je iz Zvezde.

Dodaje se da je prodaja onlajn i na blagajnama samo za članove kluba zakazana za 8, 9. i 10. septembar koji imaju prava da kupe dva paketa po punoj cijeni.

„Sezonci koji su automatski i članovi kluba mogu da kupe još dva paketa po punoj cijeni. Članovi treba samo da se loguju brojem članske karte, ukoliko planiraju onlajn kupovinu. U slučaju dolaska na blagajnu, članovi kluba moraju priložiti člansku kartu kao dokaz“, navodi se u saopštenju.

Od 11. septembra kreće slobodna prodaja preostalih paketa onlajn i na blagajnama.

Cijena karte za sjever/jug je 58 KM, za istok je 116 KM dok je za zapad 133 KM.