Naslovna Najnovije Čudan niz okolnosti zločina kod Doboja: Nožem ubila supruga, pa pokušala da...

Čudan niz okolnosti zločina kod Doboja: Nožem ubila supruga, pa pokušala da prikrije tragove

0

Hanifa Mujezinović (59) iz Doboja uhapšena je zbog sumnje da je nakon svađe ubila supruga Hasana Mujezinovića (55) u njihovoj porodičnoj kući u blizini Doboja.

Zločin se desio 2. januara u Suvom Polju kod Doboja, a Mujezinovićeva je pokušala sakriti zločin, u čemu nije uspjela.

Izvor Srpskainfo pojašnjava da je žena počistila kuću i prikrila tragove, te je mislila da će se tako izvući.

Međutim, inspektori su odmah posumnjali u njenu priču i ubrzo pronašli dokaze protiv nje.

Smrtonosna rana

Naš sagovornik kaže da je mnogo čudnih stvari oko ovog ubistva, ali i sama rana koju je Hanifa nanijela svom suprugu.

– Ona ga je samo jednom ubola nožem, odnosno posjekla. Da bude još čudnije, posjekla ga je po nadlaktici i on je od te rane iskrvario i preminuo na licu mjesta – pojasnio je naš izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, kobnog dana došlo je do svađe između supružnika Mujezinović.

– Oni su se tada posvađali i počeli da se naguravaju. Najvjerovatnije je tada Hanifa uzela nož i posjekla Hasana iznad lakta ruke. Ljekar koji je prisustvovao uviđaju rekao je da je povreda takva da mu nijedan doktor, da je bio tu u tom trenutku, ne bi mogao spasiti život – ističe naš sagovornik.

Izvor Srpskainfo pojašnjava da je tada uslijedio nerazuman potez Mujezinovićeve, koja je odlučila da prikrije ubistvo supruga.

– Da je odmah pozvala policiju i prijavila šta se desilo radilo bi se o krivičnom djelu ubistvo iz nehata. Međutim, zbog pokušaja prikrivanja ubistva mogla bi dobiti mnogo strožu kaznu – kaže izvor iz istrage.

FOTO: FOTO: DEJAN BOŽIĆ/RINGIER
FOTO: FOTO: DEJAN BOŽIĆ/RINGIER

On je pojasnio je Hanifa, nakon što je vidjela da je suprug preminuo, krenula da prikriva dokaze.

– Ona je pomjerila njegovo tijelo i iz stana iznijela krvavi tepih, pokušavši ga oprati i sakriti. Zatim je sa sebe i njega skinula krvavu odjeću kako bi je oprala. Takođe, nož s kojim je počinila ubistvo je oprala, detaljno očistila i ostavila ga – kaže izvor Srpskainfo.

Iskrvario, a nigdje krvi!

Zatim je pospremila sve stvari po kući i tada odlučila da pozove policiju.

– Ona je policiji ispričala da je imala sukob i svađu sa suprugom, da je on sam sebi nanio povrede nožem i da je preminuo. Kada je policija došla na lice mjesta vidjela je mnoge nelogičnosti. Između ostalog, pregledom tijela vidjelo se da je čovjek iskrvario, a nigdje u blizini nije bilo krvi! To je već bilo dovoljno da inspektori posumnjaju da Hanifa nešto krije – pojašnjava pomenuti sagovornik.

Prema njegovim riječima, policija je ubrzo pronašla krvave tepihe i zatim je svima bilo jasno da se ovdje radi o ubistvu.

Tokom uviđaja, policija je pronašla i nož s kojim je najvjerovatnije počinjeno ubistvo i on će biti predmet vještačenja.

Nakon toga, Mujezinovićeva je uhapšena i sprovedana u službene policijske prostorije.

Nakon kriminalističke obrade u policiji ona je u utorak predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Jedan od mještana Suvog Polja ispričao je da je slabo poznavao bračni par Mujezinović.

– Koliko znam, oni su živjeli u Hanifinoj kući, dok je Hasan imao neku kuću u Doboju. Oni su se vjenčali prije nekih par godina i mislim da nemaju djece. Nisam čuo da je ranije bilo nekih problema kod njih, ali sam čuo da je Mujezinović bio sklon određenim porocima – istakao je jedan od mještana.

IZMJENILA MJESTO ZLOČINA

U Policijskoj upravi Doboj rekli su da su uhapsili H.M. sa područja grada Doboja zbog osnova sumnje da je izvršila krivično djelo „ubistvo“.

– Postoji osnov sumnje da je u porodičnoj kući ubila supruga H.M, nakon čega je izmjenila lice mjesta, a potom zatražila intervenciju policijskih službenika – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Dodala je da je policija nakon toga obavila uviđaj.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube