Naslovna Najnovije „Čupao je vrata da nas spase“ Heroj Milenko pomogao tročlanoj porodici u...

„Čupao je vrata da nas spase“ Heroj Milenko pomogao tročlanoj porodici u saobraćajnoj nesreći

0

Milica Petrović je sa svojim sinovima doživjela saobraćajnu nesreću u subotu na autoputu ispred Beograda na isključenju za obilaznicu, a u pomoć joj je tada pritekao nepoznati muškarac koji je, prema njenim riječima, vozio u kontra smjeru ne bi li ih spasio.

Sa sinovima sam usljed klizavog kolovoza imala saobraćajnu nesreću na autoputu ispred Beograda za isključenje za obilaznicu. Srećom, samo naš auto je bio u tome. U autu smo bili moja dva sina i ja. Jedan sin od 22 godine je osoba sa posebnim potrebama. Bogu hvala sem materijalne štete, mi smo dobro, rekla je ona.

Milica se potom obratila i redakciji Blica za pomoć kako bi pronašla osobu koja im je odmah pritekla u pomoć, a koja je otišla i prije nego što je Milica uspjela da ostvari kontakt.

– Čupao je vrata da bi nas troje izvukao. Svima nam je dao vodu, umivao nas, sačekao je da dođe policija i uz saglasnost policajaca je otišao. Ja usljed kompletnog šoka nisam stigla da mu zatražim broj telefona, a isti nije uzela ni policija. Zapamtila sam samo da se zove Milenko i da je sa Slavije – rekla je ona.

Ona je dodala da je bio sa svojim drugom i da ima oko 35 godina.

– Ovime vas molim za pomoć da pronađem osobu koja je odmah po našem prevrtanju stala i to na način da je 20,30 metara vozio konta smjerom da bi došao do nas. Momak je bio sa svojim drugom i ima možda 35 godina, a ja vas molim da mi pomognete da pokušam da dođem do njega i da mu se zahvalim na svemu – napisala je Milica.

Srećom, Milica nije morala dugo da čeka jer se heroj Milenko ubrzo javio.

Milenko Kuzmanović (38) iz Beograda, ispričao je da se tada vraćao sa prijateljem Petrom sa vikendice kada je vidio da se kola dime, da su na krovu i točak i dalje okreće.

– Nisam razmišljao samo sam se zaustavio i krenuo da vozim u kontra smjeru tih nekih 20 metara. Kola sam ostavio malo dalje, jer sam se plašio da će eksplodirati, a Petar i ja smo odmah istrčali iz auta kako bi im pomogli – objašanjava on.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube