24.7 C
Banja Luka

Cvijanović: Nikada nismo nešto obećali, a da nismo izvršili

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je na centralnoj predizbornoj tribini u Loparama da vlast predvođena ovom strankom čuva mir i stabilnost u Republici Srpskoj i štiti njene nadležnosti.

„Vodimo računa o potrebama naših ljudi i zato smo uspijevali tokom svih godina da povećavamo plate i penzije, podsticaje u poljoprivredi i borački dodatak, da uvodimo nova prava kada je u pitanju porodica, trudnice i nezaposlene majke i treba da budemo ponosni na politike SNSD-a usmjerene na čovjeka, na Republiku Srpsku, jer sve što smo prethodnih godina radili je u toj funkciji“, rekla je Cvijanovićeva.

Ističući da i Lopare žele da budu dio pobjedničke ekipe SNSD 2. oktobra, ona je navela da je sigurna u tu pobjedu jer je zaslužena teškim i odgovornim radom.

Ona je dodala da sa druge strane i nemaju protivkandidata ni politika, dok je za Mirka Šarovića rekla da je kukavica, a za Jelenu Trivić da je neznalica.

„Narod je uz politiku SNSD-a zato što vjeruju onome što radimo i zato što nikada nismo nešto obećali, a da nismo izvršili. S nama je Republika Srpska mirna i stabilna i ostaće u sigurnim rukama, jer naša Republici treba da bude u sigrnim rukama, potrebni su joj političari koji imaju stav i znaju da su za Srpsku važne jake institucije da bi mogla da čuva samu sebe i svakog našeg čovjeka“, istakla je Cvijanovićeva.

Ona je na tribini SNSD u Loparama pozdravila i koalicione partnere i istakla da treba da se drže zajedno, da dođu do tog velikog političkog cilja.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here