Naslovna Izdvajamo Cvijanovićeva dobila 17. savjetnika – profesor fizičkog iz Šamca bez dana radnog...

Cvijanovićeva dobila 17. savjetnika – profesor fizičkog iz Šamca bez dana radnog staža

0

Predsjednica Republike Srpske juče je dobila i 17. savjetnika. Novi savjetnik Željke Cvijanović za sport i fzičko vaspitanje je Milan Đurđević, predsjednik OO SNSD Šamac, inače  profesor fizičkog bez ijednog radnog dana u struci.

„Izuzetna mi je čast saopštiti da sam imenovan za savjetnika za sport i fizičko vaspitanje predsejdnice Republike Srpske. Hvala Vam predsjednice na ukazanom povjerenjui tome što vrednujete rad i rezultate. Trudiću se vlastitim predanim radom opravdati ukazanu čast, te da zajedno gradimo bolju budućnost, kako u oblasti sporta, tako i u ostalim segmentima ljudskog života“, napisao je na svom profilu Milan Đurđević, novi savjetnik Željke Cvijanović.

Nedugo zatim, nakon intervencije, koja je očito uslijedila iz kabineta predsjednice, da se te informacije ne smiju javno objavljivati Đurđević je izbrisao post, da bi na kraju ugasio i svoj fejsbuk nalog.

Milan Đurđević je prije mjesec dana izabran za predsjednika OO SNSD Šamac i očigledno je tada dogovoreno imenovanje na poziciju savjetnika predsjednice Republike Srpske.

Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske tokom finansijske revizije Službe predsjednika Republike Srpske za prošlu godinu  konstatovala da je u službi Željke Cvijanović angažovano 16 savjetnika.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: