29.7 C
Banja Luka

„Da nema mene na glasačkom listiću imali bi samo SNSD“

“Da nema mene u ovoj kandidaturi, mi bismo na glasačkom listiću imali dva kandidata SNSD-a. Moja kandidatura je bila inspirisana time.”

Ovo je kazala za N1 Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta, koja je kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

Ona je rekla da je njen motiv i motiv ljudi koji su je kandidovali, želja za promjenom, želja da ponude kvalitetnu istinsku alternativu drugim kandidatima.

„Za nas bi izbor između Stanivukovića (Draška) i Šobota (Nikole) – tu za nas nema izbora i za mnoge ljude koji u Banjaluci ne žele SNSD, ali i ne žele njihove skutonoše“, kazala je Jelena Trivić.

Dodala je da je Stanivuković zabio “mač u leđa” odlaskom na miting svojoj partiji.

“Mi smo znali koji pratimo politička dešavanja da će PDP kandidovati Stanivukovića, nama je bilo savršeno jasno da će to PDP uraditi i zato sam i najavljivala svoju kandidaturu“.

“Sve što ja kažem o PDP-u ispada da ja pričam o bivšoj stranci, njih ćete morati pitati jer Stanivuković je odlaskom na miting zabio mač u leđa. Ja nisam više tamo, rekla sam da nema mjesta za dva koncepta. Pod istim krovom nema mjesta za ta dva koncepta. Svima je sada jasno zašto ni ja niti mnogi drugi nisu mogli ostati u PDP-u”.

“Staniuvkovićeve rečenice su identične Dodikovim. Opozicija ne pobjeđuje sama sebe, nego ja treba da pobijedim dva kandidata režima“, ističe Trivićeva.

Komentarišući novu stranku Igora Radojičića, ona je rekla da nije uspjela da shvati na kojoj je strani političkog spektra.

„Mislim da nema prostora biti negdje između. Ako imate ovakvu kriminalizovanu vlast, mislim da tu nema prostora da budete između, nego ili s njima ili protiv njih. Mi smo odlučili da budemo protiv svega, ali smo za saradnju sa svima koji su protiv ovakve vlasti“, dodala je i kazala:

“Nisam zaključila da je Radojičić napravio otklon prema bivšoj stranci. Vidjet ćemo kako će sve to izgledati”.

(BN/N1) Foto: BN/Arhiva

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here