Naslovna Najnovije Dajem puno podrušku Aleksandru Vučiću za rješavanje problema Srba na Kosmetu

Dajem puno podrušku Aleksandru Vučiću za rješavanje problema Srba na Kosmetu

0

„Ti problemi nisu od juče. To su naslijeđeni problemi koje predsjednik Srbije i rukovodstvo pokušava riješiti sa najpovoljnijim ishodom po Srbe. Obaveze potpisane u prethodnom periodu neophodno je ispuniti što prije. Tu prije svega mislim na formiranje Zajednice srpskih opština, kao i poboljšanje statusa brojnih srpskih enklava širom Kosova i Metohije u kojima naš narod živi kao u nekoj vrsti geta.“

Napisala je Jeleni Trivić, potpredsjednici PDP-a na svom fejsbuk profilu.

„Dajem svoju punu podršku rukovodstvu Srbije na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem, pred kojim je izuzetno težak period rješavanja brojnih problema sa kojima se suočavaju Srbi na Kosovu i Metohiji i nastavak dijaloga sa suprotnom stranom. Ti problemi nisu od jučer. To su naslijeđeni problemi koje predsjednik Srbije i rukovodstvo pokušava riješiti s najpovoljnijim ishodom po Srbe”, napisala je Trivićeva.

Ona je istakla da je te obaveze potpisane u prethodnom periodu neophodno je ispuniti što prije, a da tu prije svega misli na formiranje Zajednice srpskih opština, kao i poboljšanje statusa brojnih srpskih enklava širom Kosova i Metohije u kojima srpski narod živi kao u nekoj vrsti geta. .

„Pozivam sve Srbe iz zemlje i rasejanja da u ovim teškim trenucima daju svoju punu podršku rukovodstvu Srbije, da rešavanje pitanja Srba na Kosovu i Metohiji bude prioritet svih prioriteta, da sve ostalo ode u drugi plan jer su pred svima nama ključni period i događaji od Vjerujem da će rukovodstvo Srbije na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem dati sve od sebe da i kao narod i kao država pozitivno riješimo pitanja koja nas opterećuju posljednjih nekoliko decenija“, naglasila je Trivićeva i dodala:

„Svaki dan sam sa narodom i među narodom i sa sigurnošću mogu reći da je narod Republike Srpske uz vas“.

Živjela Srbija, živjela Kosovo i Metohija, živjela Republika Srpska!“, poručila je Jelena Trivić.

(BN Foto: PDP/Anadolija)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube