Naslovna Društvo DALILIN OTAC OPLEO PO DRAGOJEVIĆIMA: Kako ih nije SRAMOTA, Dejana smo gledali...

DALILIN OTAC OPLEO PO DRAGOJEVIĆIMA: Kako ih nije SRAMOTA, Dejana smo gledali kao malo vode NA DLANU!

0

Dalila Dragojević istakla je u rijalitiju kako će kuću u Gornjem Šepku zadržati za sebe i da je neće dati Dejanu Dragojeviću.

Naime, ona ima u planu da od kuće sebi napravi vikendicu, međutim Dalila nije upućena u to da je njen otac bio izričit u tome da će se kuća nakon prevare prepisati Dejanu.

Huso Mujić se sada oglasio za Blic i istakao da Dalila ne može da odlučuje sama:

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

– Ne može Dalila tek tako da odlučuje šta će uraditi sa tom kućom. Postoje advokati i pravnici koji će presuditi kome će kuća pripasti. Jedino može da dobije pola kuće, ali celu ne. Ja i dalje stojim iza toga – kaže Huso i dodaje:

– Ako želi celu kuću, neka izvoli da plati Dejanu polovinu kuće i neka je zadrži za sebe. Ona hoće celu kuću, a da njen supružnik ne dobije ništa? To je sramota – oštro poručuje Huso.

Kako su Dejan i Dalila potpisali papire za razvod braka, Mujić smatra da je jako ružno da se tome raduje porodica Dejana Dragojevića.

– Video sam da se David i njegova porodica raduju što su se oslobodili Dalile. Moja ćerka jeste najgora i svašta je uradila, ali kako ih nije sramota da se raduju tuđoj nesreći? Gde je taj isti David bio prethodnih pet godina dok su oni živeli u Gornjem Šepku. Što im porodica nije dala krov nad glavom? Gledali smo Dejana ovde kao malo vode na dlanu, a oni opisuju da mu je u Gornjem Šepku bilo kao u logoru. Sramota! Neka budu pošteni i neka kažu kako stoje stvari – zaključuje iznervirano Huso Mujić.

Huso Mujić, Tuča
foto: Printscreen/Zadruga, Zorana Jevtić

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube