Naslovna Crna Hronika DARKO ELEZ UHAPŠEN U BATAJNICI: Policija ga zatekla u jednoj firmi, nije...

DARKO ELEZ UHAPŠEN U BATAJNICI: Policija ga zatekla u jednoj firmi, nije pružao otpor!

0

Darko Elez (40), koji važi za vođu jedne od najopasnijih kriminalnih grupa u regionu, uhapšen je u prostorijama jedne firme u Batajnici, saznaje Kurir. Kako naš izvor otkriva, Elez nije pružao otpor, niti pokušao da se suprotstavi pripadnicima MUP-a Srbije koji su mu stavili lisice na ruke.

– Elez je uhapšen u prostorijama firme „EHL Transport“ u Batajnici. Nije pokušao da pobegne niti da im se suprotstavi  – potvrdio je izvor Kurira.

On objašnjava da je Elez  priveden po poternici koju je za njim raspisala Republika Srpska kao  i da mu je posle saslušanja kod istražnog sudije određen  ekstradicioni pritvor. U nastavku postupka, putem međunarodno pravne pomoći, oni bi trebalo da dostave dokumentaciju na osnovu koje će naše pravosuđe da odluču da li će Eleza da izruči. 

Prema rečima našeg sagovornika, Elez koji je već odležao kaznu od devet godina zatvora u našoj državi,  u Srbiji je vodio luksuzan i lagodan život.

– Bavio se poslovima transporta, skretao je pažnju na sebe luksuznim stilom života i skupim automobilima koje vozi – otkriva izvor Kurira.