34.7 C
Banja Luka

Darko Mladić: Moja sestra Ana je ubijena! VIDEO

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića uključio se u emisiju “Novo vikend jutro” na TV Pink, gdje je govorio o misterioznoj smrti svoje sestre Ane Mladić.

Ana Mladić je 27. marta 1994. godine, prema zvaničnoj verziji, izvršila samoubistvo u porodičnoj kući.

Darko Mladić je rekao da je jedna španska spisateljica, koja je napisala knjigu o njegovoj sestri, a u kojoj tvrdi da je ona izvršila samoubistvo, zapravo prethodno radila u Hagu i profitirala na plasiranju, kako kaže, lažne priče.

– Izvor svih tih informacija se nalazi u haškom tužilaštvu, jedna španska spisateljica napisala je roman o Ani, na čijoj je pozadini napisala da je njena sudbina nju motivisala. Cio roman je oko toga kako je Ana oduševljena svojim ocem i kad saznaje da je on ratni zločinac, ona to ne izdržava i ubija se. Prije nego što je ona napisala taj roman, radila je u haškom tuzilaštvu, kao saradnica. Poslije je objavila knjigu i profitirala. Po tome se vidi da je sistematski rad protiv Ratka Mladića decenijama trajao – ispričao je generalov sin.

Darko je, kao i njegov otac, potpuno siguran da Ana nije izvršila samoubistvo, već da je ubijena. On je istakao da je to bio jedan izuzetno težak trenutak u njihovom životu.

– To je jedan jako težak trenutak u mom i njegovom životu. Ratko je odmah doletio helikopterom. Nije tačno da je on spriječio istragu Aninog ubistva. On samo nije dozvolio da se izvrši obdukcija i da se ona na taj način dodatno povređuje – rekao je Darko, prenose “Novosti”.

On je demantovao da je nakon Anine smrti Ratko postao surov.

– Nije istina da je postao još suroviji, nije nikad bio surov, bio je izuzetan profesionalac. Vratio se na ratište i nikakva promjena se u načinu izvođenja njegovog komandovanja nije primijetila – poručio je Darko.

(BL-Portal)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here