Naslovna Najnovije „Delije“ otele udarnu zastavu navijača BiH?

„Delije“ otele udarnu zastavu navijača BiH?

0

Jedna od glavnih grupa navijača koji organizovano prate reprezentaciju Bosne i Hercegovine, BH Legion, ostala je bez svog udarnog transparenta na gostovanju u Lihtenštajnu.

Iako o ovome nije bilo riječi punih mjesec dana, ispostavilo se da su pristalice reprezentacije BiH ostale bez zastave BH Legion u Vaducu na gostovanju svoje reprezentacije u Lihtenštajnu.

Očigledno je transparent otet prije meča, pošto ga nije bilo na ogradi gdje inače stoji, sada je ostalo samo transparent BH Fanatikosa.

Informaciju o otetom transparentu su oni sami objavili, u zvaničnom saopštenju na Instagramu.

„Prije mjesec dana je u Vaducu u jednoj kukavičkoj akciji ukraden naš udarni trans. I nakon mjesec dana, kukavice se još kriju i nemaju mu*a da se javno oglase. Pozivamo grupu ili pojedinca koji stoje iza te „akcije“ da nam se jave kako bi riješili ovo na ovaj ili onaj način. Uvijek smo se držali nepropisanih ultra pravila. Tako da ćemo i ovaj put. Grupa će se ugasiti tek tad kad nam stanu na crtu pi*ke koje već mjesec dana ćute. Do tada ćemo da radimo i funkcionišemo. Spremni smo na fajt. Jeste li vi?“, stoji u objavi BH Legiona.

Iako nigdje u zvaničnoj objavi nije istaknuto koji su navijači oteli transparent, na društvenim mrežama na stranicama koje se bave isključivo navijačima je informacija podijeljena uz obavještenje da su u pitanju navijači Crvene zvezde, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube