Naslovna Najnovije Detalji jezivog zločina u školi u Beogradu: Od 57 metaka, 34 pogodila...

Detalji jezivog zločina u školi u Beogradu: Od 57 metaka, 34 pogodila žrtve, dečaka ubicu otac naučio da puca

0

Kosta K. (13), dječak koji je u srijedu ujutru ubio osam školskih drugova i čuvara Dragana Vlahovića u OŠ „Vladislav Ribnikar“, prema zapanjujućim podacima, od 57 metaka koje je ispalio, žrtve je pogodilo čak 34, dok za sada nije poznato koliko je hitaca pogodilo povrijeđene.

Prema saznanjima, ali i kako se vidi na snimcima nadzornih kamera, kobnog dana je Kosta ušao beogradsku školu sa rancem na grudima koji je bio otvoren.

Kako se saznaje, tada je sreo čuvara Dragana Vlahovića sa kojim je razgovarao, a nakon kratkog razgovora, izvadio je pištolj i ispalio hitac.

– Udaljenost na kojoj je čuvar Dragan Vlahović stajao u odnosu na Kostu je oko devet metara! – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Kako se saznaje, čuvara Vlahovića je jedan metak pogodio u grudi zbog čega je pao na zemlju.

Dječak se tu nije zaustavio već je, prema informacijama, pogodio dvije dežurne učenice i treću koja se našla na hodniku škole. Kada je ubio treću djevojčicu, K. K. je izvadio okvir pištolja i bacio ga. Iz ranca je izvukao novi okvir i ušao u učionicu gdje je pucao po svima – kaže izvor.

Prema ovim informacijama, način na koji je Kosta počinio zločin i sposobnost da precizno puca sa samo 13 godina pokazuje da velika odgovornost leži u tome što je njegov otac Vladimir, od dječakove 12. godine Kostu vodio u streljanu, ali zajedno sa njim trenirao takozvani “Airsoft”, odnosno vojno-taktičke simulacije.

Dječakov otac, Vladimir Kecmanović, inače poznati beogradski ljekar, na svom Fejsbuk profilu, rado se hvalio svojim prijateljima jer je objavljivao fotografije sa treninga “airsofra”.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube