Naslovna Najnovije DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD BIJELJINE Vozač kamionu prilikom udara iščupao volan (FOTO)

DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD BIJELJINE Vozač kamionu prilikom udara iščupao volan (FOTO)

0

Jelena Bošnjak (33) i njen otac Branislav (65) poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na dijelu obilaznice između skretanja za sela Batković i Velika Obarska, saznaje Srpskainfo.

o nesreće je doško oko 16.30 časova kada su se sudarili kamion „Iveko“ kojim je upravljao Ranko J. i „škoda“ u kojoj su bili kćerka i sin, a u nesreći je učestvovalo i vozilo „golf“ koje je vozio R. J. iz Bijeljine.

Nakon nesreće, policija je testirala vozača kamiona na alkohol i utvrđeno je da nije bio pijan u trenutku nesreće.

FOTO: INFOBIJELJINA/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: INFOBIJELJINA

Kako Srpskainfo saznaje, došlo je skoro do direktnog sudara kamiona i „škode“ u kojoj su bili Jelana i Branislav.

– Samo nekoliko minuta nakon nesreće zatekao sam se na tom putu i prizor je bio užasan. Čuo sam kako pričaju da su otac i kćerka preminuli na licu mjesta od zadobijenih povreda – kaže sagovornik Srpskainfo.

 

FOTO: INFOBIJELJINA/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: INFOBIJELJINA

On dodaje da su morali doći i vatrogasci kako be isjekli automobil, da izvuku tijela iz njega.

– Vozač kamiona je ispričao policiji da je išao svojom trakom, kada je vidio automobil „škoda“ koja je krenula prestizati automobil ispred sebe. On je rekao da je naglo stisnuo kočnicu kako ne bi došlo do sudara, ali da se jednostavno to nije moglo izbjeći – pojašnjava sagovornik Srpskainfo.

Kaže da je kamiondžija rekao da kako je naglo ukočio da se kamion popriječio i da je „škoda“ udarila velikom brzinom u njega.

– Čuo sam da je vozač policajcima rekao da koliko je jak bio udar i koliko je naglo kočio da je uspio iščupati volan od kamiona – rekao je naš sagovornik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: