Naslovna Najnovije Dino Merlin za 12 sati rasprodao Arenu u Beogradu

Dino Merlin za 12 sati rasprodao Arenu u Beogradu

0

Uprkos oprečnim komentarima koji su se pojavljivali u javnosti od trenutka kada je Dino Merlin najavio nove koncerte u Beogradu, on je za 12 sati uspio da rasproda prvi koncert u Štark areni.

Ova informacija zvanično nam je potvrđena iz njegovog press tima, a Merlin je odmah na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama objavio novi poster na kojem piše novi datum, te da je prvi rasprodat.

Konkretno, rasprodat je 18. novembar, a drugi koncert zakazan je za 19. novembar 2023. godine.

Podsetimo, prvobitno je došlo do „problema“, pošto su i Merlin i utakmica KK Partizan bili zakazani istog dana – 17. novembra. Međutim, Merlin je odmah pristao da svoj datum pomjeri.

Tim povodom se oglasio i klub istakavši da je Dino Merlin nakon saznanja o preklapanju bio voljan da učini uslugu. Klub se zahvalio pjevaču zbog brzog rješenja čitave situacije.

Saopštenje Partizana prenosimo u cjelosti i bez redakcijskih izmjena.

„KK Partizan Mozzart Bet će u 9. kolu Evrolige dočekati berlinsku Albu u nepromenjenom terminu, 17. novembra! Nakon osvajanja AdmiralBet ABA lige i plasmana u plej-of najkvalitetnijeg evropskog takmičenja u sezoni za nama, crno-beli se uveliko pripremaju za izazove koje sa sobom nosi sezona 2023/24.

Jedan od izazova logističke prirode, bila je organizacija utakmice 9. kola Evrolige koja će se odigrati 17. novembra u Štark areni.

U terminu odigravanja ove utakmice, bio je zakazan koncert Dina Merlina koji će upravo u Beogradu započeti svoju koncertnu turneju. Menadžement umetnika iz Sarajeva je još pre nekoliko meseci kontaktirao menadžment Štark arene i daleko pre objavljivanja termina odigravanja utakmica Evrolige u sezoni 2023/24, potpisao ugovor o održavanju koncerta 17.11. i za taj termin platio naknadu.

Ipak, kako je nakon objave termina odigravanja mečeva u okviru najkvalitetnijeg kontitnentalnog takmičenja postalo jasno da dolazi do preklapanja i da će jedan događaj morati da se održi u drugom terminu ili na drugoj lokaciji.

Saznavši za situaciju, svestan da je Arena dom u kojem Partizan igra svoje utakmice na domaćem terenu, sam Edin Dervišhalidović (Dino Merlin) je bez oklevanja predložio pomeranje termina svog koncerta za 18.11. kako ne bi ugrozio odigravanje važne utakmice crno-belih protiv Albe u Evroligi.

KK Partizan Mozzart Bet se ovim putem zahvaljuje Dinu Merlinu na inicijativi koja je dovela do brzog i efikasnog rešenja na obostrano zadovoljstvo“.

Partizan će u sezoni 2023/24 drugi put uzastopno igrati u Evroligi. U prošloj takmičarskoj godini ekipa je takmičenje završila u četvrtfinalu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube