Naslovna Republika Srpska Đajić: Dajem sve od sebe da bolnice budu na zavidnom nivou

Đajić: Dajem sve od sebe da bolnice budu na zavidnom nivou

0

Sanacija mokrih čvorova na Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske samo je jedan od projekata koji se realizuje, a u planu su još mnogi drugi, rekao je direktor ove ustanove, Vlado Đajić.

 

Đajić ističe da sve što rade, rade profesionalno i patriotski i da im je cilj da svi pacijenti Srpske imaju što bolju zdravstvenu njegu.

On kaže da pacijenti trenutno trpe period sanacije ali da će svi radovi biti urađeni u predivđenom roku i da im se zahvaljuje na strpljenju koji im pružaju tokom sanacije.

Đajić kaže da su ovo samo neki od projekata koji će se realizovati.

 Idemo sa drugim projektima, mnoge smo uradili. Svi pacijenti koji dođu iz inostranstva zadiviljeni su stanjem u UKC i kažu da smo u rangu sa najvećim zdravstvenim ustanovama – istakao je Đajić gostujući na Jutarnjem programu RTRS-a.

Uz podršku rukovodstva Republike Srpske, Đajić kaže, da bolnice Srpske posjeduju modernu opremu i stručni kadar te da su im maksimalna podrška.

 Zajedno sa svojim saradnicima dajem sve od sebe da bolnice širom Srpske budu na zavidnom nivou, kako po stručnosti tako i po opremi koju posjeduju. –

Kada je riječ o problemima koji su se pojavili vezano za izgradnju garaže u UKC, naveo je da je inspektor izašao na teren i utvrdio minimanlne probleme i pukotine koje se inače dešavaju tokom gradnje.

– Sve što radimo, radimo za dobrobit stanovnika i naših pacijenata – naveo je Đajić.

Đajić ističe da je ponosan na sve što su uradili, a tek na sve što slijedi u narednom periodu.