Naslovna Politika Đajić direktan: Potkupljeni odbornici glasaće za Stanivukovićev rebalans budžeta

Đajić direktan: Potkupljeni odbornici glasaće za Stanivukovićev rebalans budžeta

0

Rebalans budžeta je najveći kriminal u istoriji Banjaluke, a očigledno će odbornici koje je potkupio gradonačelnik glasati za to.

Poručio je ovo večeras predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka, Vlado Đajić komentarišući usvajanje prijedloga gradonačelnika Draška Stanivukovića da se i rebalans prošlogodišnjeg budžeta nađe na dnevnom redu današnje sjednice banjalučkog parlamenta.

Potkupljeni odbornici će glasati za to, iako postoji mišljenje ministarke finansijaZore Vidović da nakon prvog januara nema rebalansa. Očigledno je ovo velika kriminalna radnja u saradnji gradonačelnika i tih odbornika – tvrdi Đajić.

Kako kaže, ovo je čisto pokrivanje gradonačelnika.

Đajić je pohvalio usvajanje odluke o realokaciji sredstava, jer će se time riješiti problemi ugroženih građana.

– I to će biti riješeno zahvaljujući odbornicima SNSD što je sasvim po zakonu da ugroženi ljudi dobiju odmah svoja prava – ocjenjuje Đajić, piše BL portal.

U Skupštini grada Banjaluka u toku je pauza nakon što je počela rasprava o rebalansu budžeta za 2023. godinu. Prethodno su odbornici na vanrednoj sjednici usvojili Prijedlog odluke o realokaciji budžetskih sredstava u javnim ustanovama.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube