Naslovna Najnovije ĐAJIĆ: “Slučajno smo emitovali spot pred izbore, nismo MI KAO NEKI da...

ĐAJIĆ: “Slučajno smo emitovali spot pred izbore, nismo MI KAO NEKI da otvaramo vrtiće u kampanji”!

0

Promotivni film o UKC-u pod nazivom “Od vizije do pobjede” premijerno je prikazan u utorak, 30. avgusta, a predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić istakao je danas da je film besplatno uradio RTRS.

Đajić je dodao da je promocija filma slučajno održana pred početak predizborne kampanje, te je istakao da praksa SNSD-a niti njegova lična nije da ovakve stvari koriste u sklopu kampanje.

Da nije tužno bilo bi smiješno, sam slogan “Od vizije do pobjede” apsolutno je marketinški potez koji svejedno neće promijeniti mišljenje građana koji odlično znaju svaku aferu UKC-a.

Navodeći kao primjer  brojnu savremenu opremu i mašine koje je UKC nabavio i predstavio u prethodnom periodu, mnogo prije početka kampanje.

“Prije šest mjeseci smo prezentovali najnoviji aparat za operacije kičmenog stuba. Da smo čekali izbore predstavili bi ga sada, dakle nismo čekali izbore kao neki kako bi otvorili vrtić”, rekao je Đajić aludirajući na otvaranje vrtića u Kuljanima koji je nakon prijetnji protestima otvoren konačno ove sedmice.

Đajić ponovo zaboravlja da pomene sedam samoubistava na Kliničkom centru, sponzorisane političke objave u kojima je koristio novorođenčad i djecu, tehnički kiseonik itd…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: