Naslovna Najnovije Đajić uživa na koncertu Breskvice „Žao mi je one djece koja nisu...

Đajić uživa na koncertu Breskvice „Žao mi je one djece koja nisu ovdje večeras, ovo je ludilo“ (VIDEO, FOTO)

0

Koncert popularne Breskvice, u organizaciji Daun sindrom centra Banjaluka, održan je za djecu u najvećem gradu Srpske, a Ambasador Udruženja Vlado Đajić nije krio svoje zadovoljstvo zbog velikog odziva.

Ovo je Banjaluka. Ja sam ponosan što sam pokrovitelj i Udruženja, a i ove manifestacije. Širimo ljubav. Ovo se nije desilo u svijetu. Svugdje osobe sa Daunovim sindromom dobijaju nešto od drugih osoba, a ovo večeras, osobe sa Daunovim sindromom daju drugima. Poklonili su ovaj veličanstveni koncert u Banjaluci. Stvarno sam presrećan i mogu da kažem, žao mi je one djece koja nisu ovdje večeras. Ovo je ludilo, kako kažu moji drugari. Djeca pjevaju horski. Banjaluka ovo nije doživjela. Idemo dalje, ovako ćemo nastaviti. Želimo da imamo dobru atmosferu u Banjaluci, zdravu djecu, zdrav grad, zdravu Republiku Srpsku rekao je on i dodao:

– Moji drugari koji su snimali filmove, bili konobari, fudbaleri, glumci… Nastavljaju dalje i obećavaju još lijepih događaja u našoj Banjaluci, a i širom Republike Srpske – kaže Đajić.

Dodao je da je iznenađen velikim brojem djece koja su došla na kocert, piše Atv.

– Mi smo se iznenadili da je večeras došlo preko 2.000 djece. Naravno da nismo očekivali toliko, ali dobra organizacija, njihova i moja pomalo i dobra zvijezda kao što je naša Breskvica dala je rezultat. Presrećan sam što smo dio ove priče, što se ovo dešava u našoj Banjaluci. Želimo Banjaluku lijepu, veselu, bez sukoba, bez demagogije, bez šupljih priča… Banjaluku punu ljubavi, poštovanja i napretka – rekao je Đajić.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube