Naslovna BIH Novinarka FTV nazvala SRPSKI POZDRAV – FAŠISTIČKIM! Nešić prećutao i izvinuo se...

Novinarka FTV nazvala SRPSKI POZDRAV – FAŠISTIČKIM! Nešić prećutao i izvinuo se zbog dizanja „TRI PRSTA“

0

„Još juče sam preuzeo dužnost, imali smo primopredaju između mene i bivšeg ministra, gospodina Cikotića. Ja sam jutros već u 9 bio na radnom mjestu, istakao je u Dnevniku D Nenad Nešić, ministar sigurnosti BiH i predsjednik DNS-a.

Nešić je juče u Sarajevu pokazivao tri prsta, a o tome kaže: „Jučer sam naišao na gospodina Vukanovića, pozdravio ga, on mi je dobacivao ode ti kod Dodika i onda sam mu poslao poljubac i pokazao tri prsta.

Ja sam tim pozdravom poslao poljubac i pozdravio Nebojšu Vukanovića koji je pripadnik srpskog naroda, makar je tako bilo do juče. Ljudi vole što sam ja takav kakav jesam, ne glumim. Ne shvatam da u Sarajevu tri prsta znače provokaciju.

Nakon što ga je novinarka prekinula i konstatovala da je SRPSKI POZDRAV DIZANJA TRI PRSTA, „FAŠISTIČKI“, Nešić je na to prećutao i počeo nemušto prebacivati temu da bih se na kraju i izvinuo!

„Nisam nikoga provocirao niti mi je to bila namjera. Ukoliko sam nekoga uvrijedio izvinjavam se“, poslao je poruku Nešić svim gledaocima FTV.

(Vijesti Srpske)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube