20.7 C
Banja Luka

Đajić: Žurka za mlade završena bez ikakvih incidenata

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić rekao je da je od organizatora obaviješten da je u Banjaluci uspješno održana žurka za mlade u Multimedijalnoj sali SNSD-a koja je završena bez ikakvih incidenata.

„Niko nije išao u Hitnu, a nije dolazila ni policija“, rekao je novinarima Đajić, koji je i generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Komentarišući zahtjev narodnih poslanika iz PDP-a Mire Savić Banjac i Tanje Vukomanović za njegovom smjenom zbog, kako su navele, „niza skandala i tuče, za koju javnost tvrdi da se desila na jednom od koncerata koji je on organizovao“, Đajić je ocijenio da one samo žele da pokvare sve što je lijepo u Banjaluci.

„Banjčeva i Vukomanovićeva u životu ništa nisu radile, nemaju nikakve reference, nikakvu struku, a nisu nikada nikog ni pomogle i usrećile, već mogu samo da prave neke negativne priče o nečemu“, istakao je Đajić.

On je naveo da on nije bio organizator okupljanja mladih, već agencija.

„Čuo sam da su neki tražili izvještaj od policije, niko nije nikakvu prijavu napravio. Da li je bilo tamo nekakvog koškanja ili guranja – ne ulazim u to i nema sa tim ništa“, naveo je Đajić.

On je rekao da se samo obratio djeci na žurci i dok je bio tamo na početku vidio je da su bili presrećni i svi su pjevali, i to je lijepo da se desilo u Banjaluci.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here