29.7 C
Banja Luka

ĐAJIĆEV KRIMINAL CRNO NA BIJELO! Papir za printer naručuje od PRODAVNICE SPORTSKE OPREME? (FOTO)

Kriminalne radnje na UKC-u pod direktorskom palicom Vlade Đajića javna su tajna, a Đajić je i sam u nekoliko navrata priznao da je “sahranio” milione pod zemlju prilikom izgradnje klizećih garaža u koje je do sada utrošeno blizu 50 miliona KM, a rezultata nema.

Ipak Vlado lovi u mutnom i na relativno sitnim stavkama kao što su nabavka papira za printer i nabavka toplih napitaka za njegov kabinet. Riječ je o dva ditrektna sporazuma i oba su sporna.
Foto papir za printere i same printere u vrijednosti od 4273,50 KM Đajić je naručio direktnim sporazumom od firme Movero DOO, koja se bavi prometom i prodajom sportske opreme.

Riječ je o firmi u vlasništvu Dragana Gajića koja je registrovana za trgovinu na malo sportskom opremom u specijalizovanim prodavaonicama, o printerima i papiru nema ni riječi niti se pomenuta firma bavi distribucijom istih.

Druga narudžba takođe sklopljena putem direktonog ugovora odnosi se na nabavku toplih napitaka za potrebe kabineta generalnog direktora, odnosno samog Đajića, a njen iznos je  4 899,05 KM.

Pretpostavljamo da se u Đajićevom kabinetu pije mnogo kafe i čaja iako on gotovo da ne provodi vrijeme na Kliničkom centru, ali čak ni to nije sporno, sporan je direktni sporazum sa firmom Tenen DOO u vlasništvu Bojana Vučkojića koja ima milionske godišnje prihode, a registrovana je za ostalu trgovinu na malo izvan prodavaonica, štandova i tržnica.

Zbog čega Vlado Đajić naručuje potrepštine za UKC od firmi koje nisu regostrovane niti se bave prometom stavki koje direktor traži, te da li su ovakve narudžbe iako “sitne” ozbiljan povod za krivičnu prijavu poziv je Tužilaštvu koje na UKCU-u očigledno ima posla preko glave.

Banjaluka 24

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here