Naslovna Najnovije Dodik grubo izvrijeđao Đokoviće – teški su Đokovići, ciganija poprilična

Dodik grubo izvrijeđao Đokoviće – teški su Đokovići, ciganija poprilična

0

Izgleda da smo uzaludno bacili 50 miliona maraka na teniski teren, kabriolet arenu, Srpska open i dolazak Novaka Đokovića u Banjaluku, jer je Milorad Dodik večeras tako izvrijeđao Đokoviće da vjerujem zadugo neće doći u Banjaluku i Republiku Srpsku. Očito je bio neoprezan i svašta pričao u studiju RTS-a pred emisiju, pa je to neko u režiji snimio i potrudio se da ode u etar.

Ćaskajući sa novinarom Gradimirom Papićem uoči emisije Oko na RTS-u Dodik je izjavio „Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pičku materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju a kada uđeš u posao auuu.. CIGANIJA POPRIČIČNA mogu ti reći… Oni saradnci njegovi, još izgubi u četvrtfinalu…“

Dok su Novak Đoković i njegova porodica bili u Banjaluci, Dodik se nije odvajao od njih, a kad je turnir završio pokazalo se da nije bilo sve onako kako su kamere režimskih medija željele pokazati. Ostaje da se vidi kako će Novak Đoković i njegova porodica reagovati na uvrede Milorada Dodika, ali je izvjesno da je oba godina prvi i poslednji teniski turnir u Banjaluci, i da su Dodik i Draško bacili 50 miliona maraka narodnog novca kako bi se par puta fotografisali i kupili poene, a kad su se svjetla ugapsila iza kulisa košpice su počele da lete na sve strane jer očito da nisu svi zadovoljni raspodjelom plijena i javnog narodnog novca.

Pogledajte video prilog kad Dodik vrijeđa Đokoviće, dok nešto gricka u ustima u studiju RTS-a..

 

Nebojša Vukanović

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube