Naslovna Republika Srpska Trebinje Dodik i njegova beskrajna obećanja: Da li će Trebinje konačno dobiti aerodrom?

Dodik i njegova beskrajna obećanja: Da li će Trebinje konačno dobiti aerodrom?

0

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, ponovo je iznio obećanje građanima Trebinja da će uskoro dobiti aerodrom. Međutim, pitanje je do kada će ovaj plan ostati samo mrtvo slovo na papiru, piše Trebinje 24.

Danas je Dodik izjavio da će uskoro biti pribavljene dozvole za gradnju aerodroma u Trebinju, izjavljujući: “Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju.”

Ovo nije prvi put da se govori o izgradnji aerodroma u Trebinju. Prvi let s Trebinjskog aerodroma trebao je biti u decembru 2021. godine, ali se plan nije ostvario. Dodik već od 1996. godine daje lažna obećanja građanima Trebinja, premještajući ideju o aerodromu svako malo. Aerodrom se premještao sa Zubaca u Mioniće, pa na kraju u Taležu.

Pitanje je hoće li ovaj put biti drugačije ili će građani Trebinja opet biti žrtve političkih obećanja koja ostaju neispunjena. Ostaje da se vidi da li će Dodik ispuniti svoje riječi ili će se aerodrom u Trebinju ponovno izmjestiti negdje drugdje, ostavljajući građane razočarane i frustrirane.

Izvor: Trebinje 24

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: