Naslovna Najnovije DODIK IDE NA „RIBANJE“ KOD AMERIKANACA! Samanta Pauer stiže u BiH

DODIK IDE NA „RIBANJE“ KOD AMERIKANACA! Samanta Pauer stiže u BiH

0

Samanta Pauer, aktuelni administrator USAID-a koji sjedi u Savjetu za nacionalnu bezbjednost SAD-a, te bivša ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država pri UN i bivša savjetnica Baraka Obame za ljudska prava dolazi u posjetu BiH gdje će se sastati sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, saznaje ATV.

Takođe, saznajemo će sastanku Samante Pauer i članova Predsjedništva BiH prisustvovati i Erik Nelson, ambasador SAD u BiH.

Prethodno su federalni mediji objavili da od sastanka Samante Pauer i Milorada Dodika neće biti ništa, ali ih demantuje dopis od 10. januara koji je američka Ambasada u BiH dostavila Ministarstvu  spoljnih poslova BiH u kojem se navodi da se Samanta Pauer želi sastati sa članovima Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, Željkom Komšićem i Šefikom Džaferovićem u petak 21. januara.

Ranije su pojedini mediji objavili da će Pauer u BiH boraviti od 18. do 21. januara ove godine i da će  tokom ove posjete predstavnica administracije predsjednika Džoa Bajdena imati niz susreta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: