Naslovna Izdvajamo DODIK: Mi nismo birani da bismo uživali u komforu koji se ponekad...

DODIK: Mi nismo birani da bismo uživali u komforu koji se ponekad vidi

0

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da, bez obzira što je njegov lični komoditet značajno ugrožen onim što on i njegova doživljavaju u posljednje vrijeme, Republika Srpska i njeni građani mogu računati na njega.

Dodik je istakao da su za odbranu prava Republike Srpske zaduženi ljudi u politici, te zahvalio građanima za podršku koju mu pružaju.

– Hoću da vam kažem da Republika Srpska i vi možete da računate na Milorada Dodika – poručio je Dodik.

Dodik je rekao da i ako ne bude živ jednog dana, ako bude na drugom svijetu, kako je on rekao, razmišljaće o tome da Republika Srpska bude „svoja država“.

– To je moj zavjet. Zato ću sav kapacitet koji imam u sebi i oko sebe usmjeriti ka tome da se borim za srpske nacionalne interese – naveo je Dodik.

On je naglasio da ne zna kada će se u tome uspjeti, ali da bi volio da to bude dok je on živ.

– Mi nismo birani da bismo uživali u komoditetu, koji se ponekad vidi kada se vozimo autima, helikopterima. Naš komoditet je ograničen sa stanovišta svih pritisaka koje živimo svaki dan, koji su nam nametnuti od jednog dijela međunarodne zajednice, predvođenog Amerikancima, Britancima, jednog dijela EU, u želji da prekomponuju BiH onako kako su obećali muslimanima – da će razgraditi Srpsku i sagraditi unitarnu BiH – rekao je Dodik.

Izvor: Katera

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: