Naslovna BIH Dodik: Naša pobjeda časna i čista

Dodik: Naša pobjeda časna i čista

0
Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je njegova pobjeda na proteklim izborima časna i čista.

„Strpljivo ćemo sačekati ovo nezakonito brojanje i znaćemo braniti pobjedu kad smo znali i pobijediti. Građani koji su nam dali podršku dobiće satisfakciju s nekoliko dana zakašnjenja“, objavio je Dodik na Twitteru.

Kako je dodao „CIK BiH bez legitimiteta donosi nezakonite odluke o ponovnom prebrojavanju glasova, a da prethodno nisu utvrđeni preliminarni rezultati“.

„Iako nezakonita odluka CIK-a mora kad-tad dovesti do rezultata izbora za predsjednika Republike Srpske, mi se tog rezultata ne plašimo jer znamo da je naša pobjeda časna i čista“, naveo je Dodik.

On je ukazao na to da neodgovorni istupi CIK-a, ali i lidera SDS-a i PDP-a Branislava Borenovića i Mirka Šarovića govore da je svima stalo do svega sem do istine.

„A istina je jednostavna. Kao kandidat SNSD-a na predsjedničkim izborima pobijedio sam nedostižnom prednošću kandidata opozicije“, rekao je Dodik.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube