Naslovna Najnovije DODIK SE POSUO PEPELOM: Uputio čestitku Bajdenu?!

DODIK SE POSUO PEPELOM: Uputio čestitku Bajdenu?!

0

“Uz najbolje želje Vama lično, kao i Vašoj porodici, ali i narodu SAD, izražavam duboko poštovanje i upućujem najiskrenije čestitke povodom velikog praznika – Dana nezavisnosti SAD”, naveo je Dodik u čestitki Bajdenu.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku predsjedniku SAD Džo Bajdenu povodom 4. jula, Dana nezavisnosti SAD.

“Vaša zemlja je prošla istorijski i važan put od tog dana, davne 1776. godine, kada su članovi Drugog kontinentalnog kongresa usvojili Deklaraciju o nezavisnosti. Svi vaši podvizi postignuti od tog važnog dana do danas, koji su se odrazili na cijeli svijet, zaslužuju iskrene čestitke”, naglasio je Dodik u čestitki.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH izrazio je uvjerenje da će odnosi između BiH i SAD biti dalje unapređivani, u duhu uzajamnog poštovanja i saradnje u svim sferama.

“Uz najbolje želje Vama lično, kao i Vašoj porodici, ali i narodu SAD, izražavam duboko poštovanje i upućujem najiskrenije čestitke povodom velikog praznika – Dana nezavisnosti SAD”, naveo je Dodik.

Povodom ove čestitke, podsjećamo kako je Dodik govorio o Bajdenu pred izbore za predsjednika SAD.

Dodik je otvoreno priželjkivao pobjedu Donalda Trumpa i pozivao Srbe u SAD da glasaju za njega, a Bajdena je nazivao „srbomrzcem“.

– Neće valjda Srbi glasati za Bajdena koji je običan srbomrzac i okuplja oko sebe one koji će, ako dođu na vlast, sigurno sve usmjeriti protiv naše zajednice u BiH, pa čak i protiv Hrvata u političkom smislu – rekao je Dodik.

(SB)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube