Naslovna Najnovije Dodikovo prvo obraćanje: Čekaju nas teška i izazovna vremena (VIDEO)

Dodikovo prvo obraćanje: Čekaju nas teška i izazovna vremena (VIDEO)

0

“Bez obzira na sve i kako je ko glasao, sad se svi zajedno moramo okupiti oko Republike Srpske i njenih vrijednosti”, poručio je danas na konferenciji za novinare u Istočnom Sarajevu srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Dodik je istakao da je narod svoje izabrao i zahvalio je svima koji su učestvovali u izborima.

“Pokazali smo da je Srpska demokratsko društvo s avisokim standardima. Vrijeme izbora i sage koja je očigledno nekima bila potrebna je, nadam se bar sad, prošla. Čekaju nas teška, izazovna vremena, ne ovdje, već na globalnom i regionalnom nivou, što će se odrziti i na nas. Stabilizujemo naše živote, ekonomiju, Republiku Srpsku”, rekao je u kratkom obraćanju ujedno dodajući da će pokušaću biti predsjednik svima, pozivajući sve partije na saradnju jer će, kako je naglasio, trebati dosta umijeća da se prođe kroz vrijeme koje dolazi.

Snagu mu daje, rekao je, i miting, koji je pokazao da ima podršku naroda.

Podsjetimo, Centralna izborna komisija BiH je danas donijela dopunsku odluku o utvrđivanju i objavljivanju rezultata opštih izbora u BiH, prema kojoj je potvrđeno da je kandidat SNSD-a Milorad Dodik osvojio najviše glasova na izborima za predsjednika Republike Srpske održanim 2. oktobra.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube