Naslovna Najnovije Dok SNSD Banjaluke tone, Đajić sanja predsjedničku kandidaturu?!

Dok SNSD Banjaluke tone, Đajić sanja predsjedničku kandidaturu?!

0

U SNSD se sve glasnije priča o tome da se Dodik neće moći kandidovati, a Đajić je i tu vidio priliku za sebe, pa se po stranačkim skupovima hvali kako će on biti kandidat za predsjednika RS.

Iako se posjednjih dana priča o rasulu u SNSD u mnogim odborima širom Srpske, izgleda da najteži udarac za Milorada Dodika tek slijedi i to upravo tamo gdje najviše i boli – u Banjaluci. Rasulo SNSD-a u najvećem gradu Srpske je očigledno i vidljivo, a u glavnoj ulozi je doktor Vlado Đajić, za koga se priča da je u svom kratkom mandatu više uradio za opoziciju u Banjaluci nego sve stranke opozicije zajedno u poslednjih 20 godina.

U SNSD se sve glasnije priča o tome da se Dodik neće moći kandidovati, a Đajić je i tu vidio priliku za sebe, pa se po stranačkim skupovima hvali kako će on biti kandidat za predsjednika RS. I ne samo to, nego i da će u narednih 45 dana smijeniti ministre Lukača, Golićevu, Kasipovića i Rajčevića.

Đajićeve nebuloze i izljevi hrabrosti predstavljaju dolijevanje benzina na vatru u banjalučkom SNSD, na čijim izlaznim vratima se već nalazi ogroman broj Banjalučana. Za dio članstva u Banjaluci, Dodik je odavno izgubio kompas imenujući Đajića za predsjednika banjalučkog SNSD i prijeteći Banjalučanima nakon poraza na izborima, dok dio njih smatra da su u posljednjih godinu dana “pale maske” i da je Dodik pokazao teški kukavičluk koji će biti kažnjen i na narednim izborima.

Tako je bilo i na jednom od posljednjih stranačkih skupova SNSD u Banjaluci, gdje je nakon sastanka komentarisano da su među Banjalučane došli Dodik iz Bakinaca, Đajić iz Branešaca, Višković iz Milića i Letić iz Šnjegotine da im drže govore i određuju kako treba da radi i živi banjalučki SNSD. Samo nakon tog sastanka, Đajiću je diskretno skrenuta pažnja da se dobar dio aktivistva i dugogodišnjih članova neće više pojavljivati na sličnim “seansama”.

Međutim. Đajić ne obraća pažnju na činjenice i pokazatelje da SNSD u Banjaluci očekuje težak debakl na sledećim izborima, jer je zauzet friziranjem spiskova članstva i prijetnjama funkcionerima SNSD od kojih pokušava izvući novac. Potpuno pogubljen od moći i novca, Đajić se hvalio kako će “pomesti” funkcionere SNSD u Banjaluci, te da za to ima punu podršku porodice Dodik.

(Banjaluka24.com)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube