28.7 C
Banja Luka

DOLAZIM U SRBIJU SA ADVOKATIMA: U jeku Tanjinog skandala sa Stanivukovićem, oglasio se njen bivši muž DUŠAN i najavio joj PAKAO!

Sinovi pevačice Tanje Savić trenutno žive sa njom u Srbiji, ali njen bivši suprug Dušan Jovačević najavljuje da će se boriti za decu.

Dušan Jovančević, Tanja Savić
foto: Damir Dervišagić

Naime, Dušan je otkrio da čeka datum suđenja, kako bi započeo proces protiv Tanje u Srbiji.

– Dolazim u Srbiju sa svojim advokatima. Prvo se čeka da nam odobre izlazak iz Australije zbog korona virusa i datum za suđenje. Kada datum bude poznat i odobre nam izlazak iz zemlje stižem u Srbiju, a to će biti uskoro – rekao je Dušan.

Inače, pre mesec dana pisalo se da Dušan uskoro dolazi u Beograd, gde će pred našim državnim organima pokrenuti proces za zajedničko starateljstvo nad njihova dva sina.

Deca su početkom leta po nalogu suda iz Australije vraćeni pevačici, međutim, Dušan ne odustaje, već je pripremio materijal koji će izneti tokom spora i pokušati da pokaže da je on roditelj koji brine o deci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana.

– Ja sigurno neću od svoje dece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide – izjavio je tada Dušan.

Pevačica je povodom cele priče dala kratak komentar za gorenavedeni list.

– Narkomančina jedna. Sad čujem od vas, može da se bori gde hoće.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, pevačica Tanja Savić nedavno se našla u centru skandala zbog navodne afere sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Priča o Tanjinoj navodnoj romansi sa političarem je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji „Paparaco lov“ iznela detalje navode afre pevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

– Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? – uz osmeh je otkrila Jovana.

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića je navodno bila tajna jer je on u to vreme imao dugogodišnju devojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom decom.

Tanja Savić, Draško Stanivuković
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.M./Telegraf Jetset

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here