Naslovna Najnovije EKSKLUZIVNO – detalji tuče Rankića i razularenog Stevandića u Kabinetu predsednika Skupštine

EKSKLUZIVNO – detalji tuče Rankića i razularenog Stevandića u Kabinetu predsednika Skupštine

0

Sukob sa poslednjeg Kolegijuma Narodne skupštine Republike Srpske između predsjednika Nenada Stevandića i potpredsjednika Petra Rankića nastavljen je i danas fizičkim sukobom koji se dogodio u Kabinetu predsednika Skupštine tokom današnjeg sastanka oko 12:30 časova. Nezvanično saznajem da je verbalni sukob prešao u fizički, da je razulareni Stevandić glavom udario Rankića i prijetio likvidacijom, nakon čega je Rankić slučaj prijavio policiji a sve istražuje okružni tužilac.

Nezvanično, danas oko 12:30 došlo je ponovo do fizičkog sukoba predsjednika NSRS dr Nenad Stevandić i potpredsjednika Petka Rankića (kadar Socijalističke partije Petra Đokića) u prostorijama skupštine, u prisustvu svih ostalih potpredsjednika NSRS.

Stevandić je, prema informacijama iz Narodne skupštine, psovao majku Rankiću, prijetio likvidacijom, na kraju ga udario glavom i izgurao iz prostorije. Rankić je zvao policiju, koja patrola PS Centar je došla oko 13h, samo pitala sta je bila i vijecali i otišli.

Petko Ranko je lično otisao u prostorije Policijske uprave Banja Luka oko 17h gdje je prljavo da se oseća ugrožen po život on kao i njegova porodica. Prijavu su zaprimili u PS Centar i obavijestili dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva BL Sinišu Vranješ.

Za slučaj se raspitivao kako da se zataška direktor policije Siniša Kostrešević. Za svedoka je pozvana i potpredsjednica NSRS Anja Ljubojević.

VUKANOVIĆ N.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube