Naslovna Izdvajamo Tanja Savić u panici zbog Dušanovog dolaska u Srbiju: Stanivuković POMAŽE OKO...

Tanja Savić u panici zbog Dušanovog dolaska u Srbiju: Stanivuković POMAŽE OKO DJECE

Dolazak Dušana Jovančevića iz Australije, koji je najavljen u novembru, za Tanju Savić mogao bi da donese velike probleme, jer on namjerava da se u Srbiji bori za starateljstvo nad njihovom djecom.

Iz tog razloga ona već priprema svoju odbranu i radi na tome da njen još uvijek zakoniti suprug ne uspije u toj namjeri.

FOTO: FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

Pjevačica je o ovoj temi pričala i sa svojim izabranikom Draškom Stanivukovićem.

S obzirom na to da je on uticajan i da ima kontakte u celom regionu, Tanja ga je zamolila da joj pomogne u izboru pravnog tima koji bi je zastupao u ovom slučaju, piše Kurir.

Gradonačelnik Banjaluke je, kako navodi sagovornik, odmah pristao da joj se nađe u ovoj teškoj situaciji i kontaktirao je brojne ljude koji bi mogli da pomognu Savićevoj.

FOTO: FOTO: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ, SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: FOTO: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ, SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Oni će se boriti da djeca ostanu sa Tanjom u Srbiji i da ovdje nastave školovanje. Pjevačica je dečake početkom ljeta uspjela da dovede u svoju rodnu zemlju, nakon što ih je Dušan bez njenog znanja odveo u Australiju prošle godine

Ipak, Jovančević ne namerava da se preda, već se priprema za dolazak u Srbiju. Sada kada su mjere u Australiji konačno popustile, on se nada što skorijem putu u Beograd, što je nedavno za medije i najavio.

– Dolazim u Srbiju sa svojim advokatima. Ja sigurno neću od svoje djece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide – rekao je Dušan.