21.7 C
Banja Luka

EVO KO JE MISICA KOJA JE POKAZALA DVOGLAVOG ORLA: Voli putovanja i MANASTIRE, a zbog skandaloznog poteza je VRAĆAJU sa takmičenja!

Predstavnica Srbije na Izboru za mis interkontinental Valentina Petrović podigla je prašinu u javnosti nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj rukama pokazuje znak dvoglavog orla, simbol takozvane „velike Albanije“.

Naime, Valentina se u Šarm el Šejku, gde je organizovano takmmičenje, fotografisala sa predstavnicama Crne Gore, Albanije i takozvane države Kosovo, a sve četiri su rukama pokazivale dvoglavog orla.

bruka, misica, Valentina Petrović

Podsjetimo, povodom ovog slučaja, za Kurir se oglasila Vesna de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu, koja godinama organizuje i učestvuje Izbore za mis Srbije.

„Bili smo ogorčeni u kompaniji kada smo vidilu tu objavu na internetu, fotografiju koja je zaista malo je reći diskutabilna. Odmah smo zvali Valentinu jer nas je naravno interesovalo objašnjenje i kontekst tog događaja. Valentina je skrhana, nesrećna zbog kako kaže svoje lakomislenosti, a u stvari dekoncentrisanosti, što je glavni razlog da pokaže ono što nikada ne bi pokazala. Odmah je napisala izvinjenje i objašnjenje na svom Instagramu. Predložili smo kao matična kompanija da se povuče sa ovog takmičenja pre finalne večeri koja treba da bude 31. oktobra. O svemu tome ćemo precizirati sa vlasnikom i producentom Miss Interkontinental“, rekla je bila Vesna de Vinča.

Vesna da Vinča

Potom se oglasila i Valentina:

„U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i one su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu namjeru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.

Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu“, navela je Petrovićeva.

Podsjetimo, ovim povodom oglasio se i otac Valentine Petrović, Aleksandar. On je objavio fotografije na kojima je ona obučena u srpsku narodnu nošnju, te je pokazala tri prsta, kao obeležje Srbije, a na taj način verovatno je htjeo da opravda potez svoje ćerke.

Inače, Valentina do ovog skandala nije bila poznata široj javnosti, a priliku da predstavlja Srbiju na pomenutom takmičenju vidila je kao odličnu priliku da se predstavi širokom narodnim masama. Petrovićeva je studentkinja Fakulteta za medije i komunikacije, a sudeći po njenim fotografijama na Instagramu, ljubitelj je egzotičnih putovanja, te se ne libi da pozira u provokativnim izdanjima, kao i da te takve fotografije objavljuje na društvenim mrežama.

Takođe, na osonovu njenih objava, Valentini nije strano da obilazi manastire po Srbiji.

 

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here